Syze Dielli & Optike

Markat më të njohura ndërkombëtare të tilla si Gucci, Chopard, Police,Cartier dhe shumë të tjera.

Shërbime

Laboratori Interoptik, bën të mundur që çdo punim xhami ose skeleti të bëhet në mënyrën më të mirë të mundshme.

Aksesorë

Çdo aksesorë për syzen dhe laboratorin e optikës  dhe shumë të tjera nga lideri europian i optikës CentroStyle.

Lente Optike

Një gamë e gjerë zgjidhjesh jo vetëm për lentet me një shikim por edhe lentet progressive nga firma japoneze Hoya.

Pse Interoptik Distribution?!

Interoptik Distribution është kompania e parë e cila bashkëpunon në mënyrë profesionale me prodhuesit dhe firmat më në zë ndërkombëtare në industrinë e optikës. Interoptik Distribution ofron një gamë të gjërë syzesh dielli, skeletesh optike, lentesh optike si dhe aksesorë. Të gjitha produktet vijnë me garancinë e shërbimit mbas shitjes.

  • Markat e Syzeve të Diellit 80%
  • Markat e Skeleteve Optike 70%
  • Markat e Lenteve Optike 50%
  • Markat e Aksesorëve 30%

OUR PARTNERS

Marka me e re e syzeve mberrin ne Interoptik Distribution

Click Here